Kattenspul

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Welkom bij Kattenspul.nl

Op kattenspul zijn interessante  blogs te vinden over spullen die je nodig zult hebben wanneer je een kat hebt.  Zo zijn katten fascinerende dieren met verschillende karakters. Zo zijn er vaak duidelijke verschillen tussen katers en poezen. Zo zijn poezen over het algemeen wat voorzichtiger dan katers. Ook hebben katers vaak de neiging om om pad te gaan, terwijl een poes vaak wat huiselijker is. Daarnaast zijn er ook nog duidelijke verschillen tussen de verschillende rassen kat. Zo zijn er bepaalde rassen die weinig tot geen aandacht nodig hebben, en het liefst hun eigen gang gaan. Terwijl er ook bepaalde rassen zijn die de hele dag aangehaald willen worden en aandacht nodig hebben.

Op kattenspul zijn interessante  blogs te vinden over de verschillende spullen die je nodig zult hebben wanneer je een kat hebt. Denk dan aan kattenspeeltjes, kattenmanden, krabpalen en ga zo maar door.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=”black” border_width=”10″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3588″ alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]Wanneer je thuis een kattenbak hebt staan, dan is het belangrijk dat je deze goed schoon weet te houden. Maar hoe doe je dit precies en waar moet je op letten? Lees het in de blog![/vc_column_text][vc_btn title=”Tips voor de kattenbak” color=”vista-blue” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.kattenspul.nl%2Funcategorized%2F3561%2F|title:Lees%20meer!||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3595″ alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]Een krabpaal is erg belangrijk voor een kat, zeker wanneer je een binnenkat hebt. Wat is een geschikte krabpaal en waar moet je deze neerzetten? Lees het in de blog![/vc_column_text][vc_btn title=”Waarom een krabpaal?” color=”vista-blue” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.kattenspul.nl%2Fkattenspeelgoed%2F3489%2F|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]